miercuri, 11 ianuarie 2012

Tratament cu miere de albine

Masajul cu miere- efect anticelulitic.

- Metoda masajului cu miere vine din Tibet, fiind practicata si astazi in saloanele de infrumusetare din Rusia. Mierea contine substante biologice active, iar in contact cu pielea acestea au rolul de a catifela, de a elimina toxinele si impuritatile acumulate si de a imbunatati circulatia sanguina.
- Masajul cu miere ajuta si la o mai buna circulatie limfatica, iar pielea devine mai elastica, mai bine hranita, mai neteda.
- Pentru efectuarea unui masaj corect este nevoie de miere naturala de flori de tei ( se poate si oricare alta floare), in care se pot adauga uleiuri esentiale de portocala, lavanda, eucalipt, etc.
- Masajul propiriu-zis consta in  lipirea si dezlipirea rapida a palmelor esteticienei pe zona pe care se lucreaza ( de obicei coapse si spate) iar durata lui este de minim o ora.
- Spre deosebire de alte masaje, la un moment dat acesta devine dureros si multe persoane nu rezista o sedinta intreaga; de multe ori, zona cu celulita se invineteste.
- Nu se recomanda acest tip de masaj sa fie facut zilnic, ci doar o data pe saptamana. Pentru efecte vizibile este nevoie de aproximativ 15sedinte.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu