vineri, 6 septembrie 2013

Voie buna

Buna dispozitie vine rontaind la televizor, cu conditia sa renuntati la saratele si bscuiti si sa mancati, in schimb, migdale sau nuci.Ambele contin multa vitamina E - buna pentru o piele sanatoasa.

Dormiti pe saturate! Cei ce dorm mai putin de 6 ore pe noapte vor trai mai putin decat cei care se odihnesc 7-8 ore.

Muzica are un efect magic asupra sufletului nostru. Ne vrajeste si ne usureaza viata, pentru ca linisteste nervii agitati.
Interziceti-va interdictiile! Cu cat e mai severa interdictia, cu atat e mai puternica dorinta, iar aceasta duce la foame de nestapanit si la " infulecatul" necontrolat si cu constiinta neimpacata. Mai bine mancati din cand in cand si dulciuri si savurati-le din plin.

Cine rade invinge!In toate privintele! Rasul nu este doar amuzant, ci si un exercitiu excelent pentru corp. Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca persoanele care rad mult au o imunitate crescuta la infectii si chiar si de cancer se imolnavesc mai rar.

Cascatul este o respiratie profund intensiva. Nu-l innabusiti daca nu sunteti obligati de imprejurari.

Sexul este o arma magica in ceea ce priveste starea de bine si sanatatea. Accelereaza bataile inimii, sporeste tensiunea arteriala, amelioreaza alimentarea cu oxigen, creaza buna dispozitie, intareste sistemul imunitar si stimuleaza relaxarea.

Inscrieti-va la un curs de dans. Dansul e sanatos si creaza buna dispozitie!









.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu