miercuri, 4 septembrie 2013

Cum sa te trezesti pentru a avea o zi productiva



  • EVITA SA-TI VERIFICI E-MAIL-UL! Verificandu-ti dimineata e-mail-ul, facebook-ul, etc., inainte de a te da jos din pat chiar, iti va ocupa mintea pentru tot restul zilei. Prin faptul ca le evitati, castigati control asupra prioritizarii lucrurilor pe care le aveti de facut in timpul zilei.
  • INTINDEREA! Ajuta la incalzirea corpului si la imbunatatirea circulatiei prin cresterea fluxului de sange la nivelul muschilor, astfel, sporeste nivelul tau de energie si concentratie.
  • HIDRATARE! In timpul noptii organismul se deshidrateaza. Se recomanda sa beti 2 pahare de apa dimineata pentru a ajuta corpul sa se rehidrateze eficient.
  • MICUL DEJUN! Micul dejun este cea mai importanta masa din zi! Micul dejun iti asigura mai multa energie, reducere durerile de stomac si te ajuta chiar sa-ti alegi un meniu sanatos pe parcursul zilei.
  • RASFATA-TE! Acorda-ti 20 de minute de " timpul meu". Citeste o pagina dintr-o carte, asculta muzica preferata, relaxeaza-te sub un dus parfumat. Pregateste-ti creierul si disciplineaza-l pentru restul zilei. Nu te grabi! Incepe-ti ziua prin relaxare si concentrare, nu prin panica!
 





.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu