sâmbătă, 24 martie 2012

Ce se intelege prin frumusete?

    " O femeie cuprinsa intre 30 si 50 de ani lupta impotriva imbatranirii; daca a iesit invingatoare din aceasta lupta, ea ramane definitiv tanara." ( Victor Eftimiu)
    Medicul da o alta definitie decat artistul, omul tanar judeca altfel decat un om matur.
    Frumusetea este unul din secretele naturii, a carei influenta o vedem si o simtim.
    In acelasi timp ea este o oglinda a sanatatii si de cand cosmetica moderna le-a invatat pe femei sa-si ingrijeasca pielea cu creme, lotiuni, aplicatii de masti cosmetice in mod stiintific, un ten frumos nu mai  e un simplu dar al naturii, ci depinde de modul cum a fost ingrijit.
    Deci, cand vorbim despre frumusete, nu ne gandim numai la calitati exceptionale, deoarece si femeia mai putin daruita de natura cu farmec si chip poate aspira sa devina frumoasa, daca se straduieste sa-si cultive prin ingrijiri rationale, insusirile cu care a fost inzestrata. Pe de alta parte, femeia frumoasa dar prea sigura de sine si nepasatoare fata de cerintele igienii si cosmeticii, va putea sa constate, ca fara ingrijirea cuvenita, frumusetea se stinge devreme.
   Femeia care se stie frumoasa, se simte fericita si capata incredere in ea. O femeie neingrijita avand sentimentul ca e urata, va fi handicapata de complexe in toate actiunile ei.
   Pentru femeia de azi, preocuparile cosmetice, departe de a fi o frivolitate, reprezinta o datorie fata de ea insasi si de lumea cu care vine in contact.
.
.
.
.
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu