vineri, 10 iunie 2011

INCREDEREA IN SINE

     "Sursa nefericirii oamenilor in general o reprezinta asteptarile mari pe care le au de la cei din jur si asteptarile mici pe care le au de la propria persoana!"

    Nu astepta nimic de la nimeni, astepti degeaba! Nu e nimeni pe lumea asta care sa vina sa iti dea pe tava ce ai tu nevoie ca sa te simti implinit si multumit.
    Ce trebuie sa faci este sa scoti din tine acele lucruri care te fac o persoana extraordinara! Sa incurajezi oamenii si sa crezi in ei cand nimeni nu crede, nici chiar ei insisi.Sa stii sa aduci emotii pozitive, optimism si distractie peste tot unde te duci. Cand ai ocazia sa te distrezi sa fii cel care da tonul.
Fa ca oamenii sa-si aduca aminte de ziua sau noaptea in care ai fost si tu acolo si fa-i sa isi doreasca sa fii si data viitoare.
     Sa lasi deoparte temerile si nesigurantele. Orice faci, indiferent ca vrei bani multi, iubire, sex, putere, pasii sunt urmatorii:
  • CURAJ - sa actionezi
  • ESEC - cu siguranta nu vei reusi din prima
  • LECTIE INVATATA - vei invata o lectie din incercarea ta
  • PERSEVERENTA - adica decizia de a continua in ciuda esecurilor si dezamagirilor temporare
  • CURAJ SI MAI MULT - pentru a actiona din nou
  • SUCCES!
Zona ta de confort:

      Este acea zona fizica, psihica si emotionala in care noi avem acea stare de bine, cand ne relaxam, cand suntem cu persoane din grupul nostru social.
      Nimic noou nu se intampla cand esti in zona de confort!
      Vrei sa devii mai bun in relatiile cu ceilalti ? Daca esti in zona ta de confort cu cei cativa prieteni si nu esti dispus sa actionezi cu curaj si sa cunosti oameni noi, nimic nu se va intampla!
      NU RENUNTA LA VISURILE TALE!
     Asuma-ti responsabilitatea o data pentru totdeauna, pentru TOT ce se intampla, bine sau rau, in viata ta si intelege ca tu faci ca lucrurile sa se intample!
     Nu mai astepta niciodata aprobarea, acceptarea, aprecierea sau recunoasterea celor din jur.
     Increderea in fortele tale in orice domeniu vine dupa ce actionezi, esuezi de cateva ori, inveti lectii si apoi reusesti sa faci mai bine acel lucru. Astfel vei dobandi incredere in tine!
     Scapa de temeri si nesigurante, toti murim ! Actioneaza cat esti in putere, sa nu ai regrete cand iti mai raman doar amintirile .
        Orice faci, sa visezi ca poti face si incepe sa faci!
 Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, intr-o sigur vei avea dreptate!
Inainte sa adormi, in fiecare noapte, intreaba-te: " ce am facut astazi pentru mine care adunat cu ce am facut ieri imi va aduce ce vreau la urma?" Daca nu poti raspunde la aceasta intrebare da-ti doua palme si a doua zi sa nu mai treaca fara sa faci ce e nevoie!
Semeni doua ore pe zi sa inveti ceva, sa-ti dezvolti o abilitate si culegi acea abilitate. ESTI SUMA OBICEIURILOR TALE!
"Cunoaste ceea ce este  in fiinta ta si ceea ce iti este ascuns iti va fi descoperit, caci nu este nimic ascuns care sa nu se arate!"




















.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu